Заведения на летище Хелзинки

летищеДобре е човек да бъде информиран не само за страната, към която се е запътил, но и за самото летище, до което са неговите самолетни билети или през което ще му се наложи да мине. Представяме ви част от заведенията, които се намират на територията на Терминал 2, заедно с кратка информация за работното им време.

Пица

Пица на летище Хелзинки, а и не само, можете да похапнете в заведението Cesar’s Pizza, в което предлагат както пици, така и пълнени багети на достъпни цени и при ефикасно и бързо обслужване.

Тук можете да похапнете евтино както на закуска,така и за обяд. Отворено е от понеделник до неделя, като обичайните часове са от 6 сутринта до 7 вечерта за закуските и от 9.30 до 8 за пиците. Цената на икономичната закуска включва колбаси, шведска маса, зърнени храни, кафе, чай или сок и е сумата от 5.60 евро.

Спортни събития и хапване

Заведението O’Leary’s e легендарно място за всички спортни фенове и почитатели на вкусното хапване пред някой футболен мач. Ресторантът е отворен от петък до събота от 11 до 8, а в неделя работи от 11 до 7.

На това място можете да се насладите не само на добра здравословна и вкусна храна, но и на огромно разнообразие от бира. Спортът е начело на списъка с отлични характеристики на това място. Тук имате възможността да следите толкова важните за вас спортни срещи на някой от общо 36-те екрани в заведението.

В менюто се предлагат изкушения от различни части на света, приготвени от професионални готвачи, както обещават на сайта на заведението.

Старбъкс

Знаем колко е важно да разполагаш с място, от което да се сдобиеш с хубаво кафе, затова не пропускаме и Старбъкс. На Терминал 2 ще можете да посетите известната верига в часовете от 6 до 6 вечерта от понеделник до четвъртък, в петък от 6 до 8, а в през уикенда заведението е отворено от 6 до 7 часа.

На това място, част от сигурно най-известната верига от магазини за кафе в света, се предлагат еспресо, чай, прясно смляно кафе, както и така популярните Frappuccinos, на които никой, независимо в коя част на земного кълбо се намира, не може да устои.